A szcientológus vezető szinte Cruise-ékkal élt

Hárman éltek Katie Holmes házasságában?!

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágos az utolsó napjait élő Cruise-Holmes házasságról: a színész vallási vezetője annyi időt töltött a házaspárral, hogy sokszor már három fősnek tűnt a kapcsolat.

2012.07.05 08:46ma.hu

Egyre egyértelműbbnek látszik, hogy Katie Holmes azért döntött úgy, hogy beadja a válópert Tom Cruise ellen, mert képtelen volt elfogadni azt az ellenőrzést, amelyet a szcientológiai egyház gyakorolt nemcsak férje, de az egész család és végeredményben a házasságuk felett is. Egy bennfentes informátor szerint ugyanis a Mission: Impossible 50 éves sztárjának vallási vezetője, David Miscavige annyi időt töltött együtt a házaspárral, hogy már-már úgy tűnhetett, mintha valójában hárman élnének abban a házasságban.

Sőt: a forrás szerint Tom és Katie romantikája eleve halálra volt ítélve, hisz a hollywoodi sztár olyan intenzív barátságot ápolt a szcientológus vezetőjével, az 52 éves Miscavige pedig egy idő után szinte teljesen átvette az irányítást a házaspár kapcsolata fölött. Persze Cruise számtalan drága ajándékkal is meglepte "barátját", köztük egy magánrepülővel és egy egyedi építésű luxusbusszal, de az igazi gond nem ezzel volt - mondta a The Sun című lapnak az informátor.

Fotó: MTI

"Tom minden fontos döntését Miscavige segítségével hozta meg. Annyira nagyra értékelte a véleményét, hogy Katie gyakran úgy érezte, mintha ő csak a második helyen állna a férje életében. Amikor egyértelművé vált számára, hogy mennyire befolyásolják a férjét, tudta, hogy el kell hagynia őt."

Nem véletlen tehát az sem, hogy többen állítják: közös lányukat, a csaknem 6 éves Surit is kizárólagosan szeretné nevelni, megfogalmazása szerint "meg akarja menteni a szcientológusoktól". A hírek szerint Cruise az előző házassága idején, Nicole Kidman mellett elhatárolódott a kultusztól, de állítólag ezidő alatt is rendszeresen tájékoztatták a szekta vezetőjét a tevékenységéről, majd amikor házasságuk válságba került, akkor újra megkeresték a sztárt.

Egy 2004-ben "kiugrott" magas rangú vezető azt is elmondta, hogy az irányítók szerint Nicole túlzottan ellenezte a szcientológiát, ezért mindenképp el kellett őt határolni Tomtól. "Ő jól látta Miscavige ténykedését, és nem tetszett neki, amit látott. Feltette hát a kérdést Tomnak, kit választ. Nem tetszett neki az a kapcsolat, ami közöttük kialakult." Marty Rathburn ráadásul Cruise legbelsőbb titkait is jól ismerte, hisz ő végezte korábban a híresség auditálását, ami a gyónáshoz hasonló folyamat.

Persze Katie is rendszeresen részt vett ezeken az ellenőrzéseken, ám katolikus nézeteit sosem adta fel, és mindig vigyázott arra, mit mond. "Sosem kötelezte el magát teljesen és ügyelt arra, mennyit árul el. De szerelmes volt Tomba és mert tudta, mennyit jelent ez neki, részt vett a gyakorlatokon" - mondta az egykori vezető.

Még több hír Katie Holmesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.