Hiába könyörgött Tom Cruise békülésért

A szülinapi kérést is megtagadta Katie Holmes

Pár nappal a válókereset beadása előtt Tom Cruise szinte könyörgött Katie Holmesnak, hogy repüljön el hozzá Izlandra, és beszéljék meg a kapcsolatukat, ám a feleség inkább a szülinapi buliról is távol maradt.

2012.07.04 14:29ma.hu

Elutasította Katie Holmes azt a kérést, hogy megjelenjen férje születésnapi partiján, amelyet Tom Cruise Izlandon tartott a barátai körében, ám a legújabb hírek szerint akkor már Tom tudta, hogy felesége arra készül, hogy elhagyja őt. Nem véletlenül könyörgött a 33 éves színésznőnek, hogy gondolja át mégegyszer döntését, és beszéljék meg a köztük feszülő ellentéteket, de Katie ehelyett pár nap múlva a válóperes papírokkal "üzente meg" válaszát.

Fotó: MTI

A US Magazine-nak nyilatkozó forrás szerint óriási vita kerekedett a felek között a telefonban, de ezúttal Katie-nek már nemcsak a saját jövőjéről, hanem közös lányuk, a közel hat éves Suri sorsáról is döntenie kellett. Nem véletlen, hogy a válókeresetben kizárólagos felügyeleti jogot kért a kislány felett, Tomnak csupán a rendszeres láthatást tenné lehetővé, véleménye szerint ugyanis Suri könnyen a szcientológusok hálójába kerülhet.

Katie már tavaly elköltözött egy rövid időre férjétől és az akkori pletykák szerint kijelentette: személyzetének egyetlen tagja sem kötődhet semmilyen módon a sokat vitatott vallási szektához, ezek után nem volt meglepő, amikor kipattant, hogy a mostani válópernek is férje vallási elkötelezettsége a fő oka. A gyermekeket ugyanis 6 éves korukban kezdik el "kiképezni" a vallási életre, és Katie hiába ellenezte ezt, Tom ragaszkodott hozzá, hogy Surit elküldjék auditálásra, majd a teljes "oktatásra", és az anyja nem látott más módot ennek megakadályozására, mint a válópert és a kizárólagos törvényes felügyeletet.

A szciengológiai egyházat képviselő egyik ügyvéd ugyanakkor kijelentette, hogy az óceánjáróra - ahol a külvilágtól teljesen elzárva folyik a kiképzés - 16 éves kor alatt senkit nem visznek fel, akkor pedig mindkét szülőnek vagy törvényes gyámnak a beleegyezése kell hozzá.

Egyes beszámolók szerint már maga az auditálás folyamata is erős kétségeket vet fel a tisztességgel szemben, a hivatalos verzió szerint ugyan a gyerekekben egy elektromos szerkezet segítségével a múltbeli - akár előző életben - elszenvedett lelki sérüléseket próbálják felkutatni, valójában viszont ez egy poligráf, amely azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek kémkedjenek a szüleik után - állítja a TMZ.com-nak nyilatkozó forrás.

Tom ügyvédje mindenesetre vizsgálja a lehetőségeket, hogy ne szerezhesse meg Katie a kizárólagos felügyeleti jogot, az 50. születésnapját kedden ünneplő színész mindenképp megosztott nevelést szeretne a válás után.

Még több hír Katie Holmesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.