Bíróságon kívül egyeztetnének a részletekről

Katie Holmes és Tom Cruise tűzszünetet kötött?

Tom Cruise nem szeretné sem saját magukat, sem pedig közös lányukat kitenni egy bírósági procedúrának, ezért úgy tűnik, fegyverszünetet kötöttek és zárt ajtók mögött, az ügyvédeikkel próbálnak dűlőre jutni a vitás kérdésekben.

Katie Holmes és Tom Cruise közös élete képgaléria

2012.07.09 08:29ma.hu

Mind Tom Cruise, mind pedig Katie Holmes szeretné elkerülni azt, hogy a bíróság előtt kelljen marakodniuk nemcsak házasságuk "emlékein", de legfőképp közös lányuk nevelési jogai fölött, ezért a hétvégén váratlanul zárt ajtók mögé vonultak ügyvédeik jelenlétében és a hírek szerint megpróbálják békésen rendezni az egyelőre erősen tisztázatlan kérdéseket. A legfőbb problémát továbbra is lányuk, Suri sorsa jelenti.

Mint már eddig is tudni lehetett, Katie ragaszkodik a kizárólagos felügyeleti joghoz, leendő exférjének csak a láthatást szeretné engedélyezni, ám egészen mostanáig úgy hírlett, hogy a válópert Tom egy kaliforniai bíróságra helyeztetné át, ahol nagyobb esélye lenne a közös felügyeleti jog kiharcolásához. Ez ellen Katie elsősorban azért tiltakozik, mert egyre fenyegetőbb közelségbe került az az idő, amikor Cruise vallási vezetői Surit is a "nevelésük" alá vennék, a szcientológia szabályai és elvei alapján.

Katie Holmes Surival 2010-ben - ekkor még nem sejthette... (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


A katolikus vallását mindvégig megőrző, bár férje kedvéért a szcientológiába is "belekóstoló" Katie viszont kézzel-lábbal tiltakozik ez ellen, a válóper benyújtása óta több közeli ismerős is előkerült, akik azt mondják, minden oka meg is van az ellenállásra. Többek szerint Katie az utóbbi néhány hónapban már kifejezetten úgy érezte, megfullad, olyan szinten ellenőrzés alatt tartotta minden lépését vagy a férje, vagy annak valamelyik szcientológus barátja - legfőképp David Miscavige, a szekta egyik magas rangú tagja.

A legfrissebb hírek szerint Tom hajlandó belemenni abba, hogy a lányukat Katie nevelje, így jó esélye van elkerülni a szcientológia nevelési módszereit, ami pedig a színésznő további karrierjét illeti, ezentúl nemcsak maga dönthet az elvállalt szerepekről, de a hétvégén már azt rebesgették a bennfentesek, hogy hamarosan a divat világába is betörhet a New York-i divathéten.

Még több hír Katie Holmesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.