Tom Cruise megegyezett Katie Holmesszal

Rákerült a pont a sztárpár válási papírjaira

A válóper benyújtása után alig két hét kellett, hogy a részletekről is megegyezzenek, mostanra pedig jogerőre is emelkedett a színész házaspár válása.

2012.08.22 12:29ma.hu

Alig egy hónappal azután, hogy Katie Holmes és Tom Cruise bejelentette: megegyeztek a válás részleteiről, már rá is került a végleges pecsét a hivatalos papírokra, a tündérmesének pedig hat év után végleg vége szakadt. A híres színész házaspár június végén jelentette be, hogy elindították a válópert, két hét múlva pedig már a részleteket is letisztázták, igaz, továbbra sem árultak el semmit ezekről.

Fotó: MTI

Így nem tudni, hogyan oszlik majd meg a házaspár vagyona és kap-e vajon "búcsúpénzt" az együtt töltött évek után Katie - és ha igen, mennyi az annyi. Mindössze azt hozták nyilvánosságra, hogy közös gyermekük, a most hat éves Suri az édesanyjával fog élni, de édesapja gyakran meglátogathatja majd New Yorkban.

A hírek szerint a pár házasságának Tom vallása, a szcientológia vetett véget, Katie ugyanis férjével ellentétben egyáltalán nem tudta elfogadni az irányzat egyes előírásait, az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, hogy a katolikus szellemben nevelkedett színésznő nem akarta Surit beadni a szcientológus "kiképzőközpontba". Ezért nyújtotta be nem sokkal a kislány születésnapja előtt a válóperes iratokat, amelyekre most az illetékes New York-i bíróság ütötte rá a pecsétet.

Tom Cruise-nak ezzel a harmadik, Katie-nek az első házassága ért véget.

Még több hír Katie Holmesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.