Lekörözte Katalin hercegnőt és Rihannát is

Képek - Gwyneth Paltrow a világ legjobban öltözött nője

Gwyneth Paltrow amerikai színésznőt választotta idén a világ legjobban öltözött nőjének a People magazin.

Íme, a legjobban öltözött sztárok 2012-ben képgaléria

2012.09.13 08:29MTI

A 39 esztendős Oscar-díjas színésznő a bizarr divathóbortoktól mentes, letisztult, elegáns stílusával vívta ki a lap szerkesztőinek és olvasóinak elismerését. A Gwyneth Paltrow által uralt listán olyan hírességek sorakoznak, mint Vilmos herceg felesége, Katalin cambridge-i hercegnő, a barbadosi r'n'b énekesnő, Rihanna, valamint a televíziós valóságshowjával híressé vált Kardashian család tagjai.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A listát az újság 42 milliós olvasóközönségének, szerkesztőinek és különböző divatbloggereknek a bevonásával állították össze. Elizabeth Saltzman, Paltrow stylistja, a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznő nem rabja az aktuális trendeknek, hanem az egyszerű, túlzásokat nélkülöző stílus kedvelője.

A divatdiktátorként emlegetett Katalin cambridge-i hercegnő idén a legjobb klasszikus stílus címét nyerte el. Emma Stone-t, A csodálatos pókember című mozifilm 23 esztendős sztárját a vörös szőnyeg legjobbjának, míg Rihannát a legtöbb divatkockázatot vállaló nőnek választotta meg a magazin.

Az előkelő lista első tíz helyezettje között van továbbá Jessica Alba, aki a legjobb farmerválasztás büszke nyertese, Jennifer Lawrence, aki a 25 éven aluliak mezőnyének aranyérmese, Reese Witherspoon, aki a legdivatosabban viselte idén a terhességet, és Miranda Kerr ausztrál szupermodell is.

A férfiak mezőnyében Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson, Chris és Liam Hemsworth színészek, valamint a rapper Jay-Z végeztek a legelőkelőbb helyeken.

A magazin számba vette a 2012-es év legnagyobb divatbaklövéseit is, köztük Fergie narancsszínű csipke-toalettjét, amelyet fekete alsóneművel fűszerezett az amerikai énekesnő, valamint Sarah Jessica Parker színésznő földig érő, virágmintás ruhakölteményét.

A magazin legjobb és legrosszabb idei viseleteket felvonultató duplaszáma pénteken kerül az újságárusokhoz, de az érdeklődők az újság hivatalos internetes oldalán is szemügyre vehetik az év legnagyobb divat-telitalálatainak és mellényúlásainak listáit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.