Mindenből kijutott a terhes énekesnőnek

Gwyneth Paltrow kiosztotta Beyoncét

Gwyneth Paltrow kiosztotta Beyoncét, de ez ellen a várandós énekesnőnek egyetlen tiltakozó szava sem volt, sőt mi több: ő maga kérte! A színésznő terhességi tanácsokkal látta el a hírességet.

Bájos képek a várandós Beyoncé-ról képgaléria

2011.09.14 09:29ma.hu

Beyoncé Knowles eredeti elhatározásának megfelelően 30 évesen épp első gyermekét várja férjével, Jay-Z rapperrel, és ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, minden ismerőstől - és sokszor ismeretlentől is - vég nélkül kapja a jótanácsokat. Ezúttal szerencsére nem kéretlenül érkeztek az okosságok, ráadásul Gwyneth Paltrow tényleg tudja, miről beszél: két gyermek édesanyja.

Fotó: Starpulse (A galériához KATT a képre!)

A színésznő egy meg nem nevezett forrás szerint részletesen elmondta Beyoncének, hogy a terhesség idején mire ügyeljen, milyen szokásokat kell megváltoztatnia, sőt, még abban is segítséget nyújtott neki, hogy milyen táplálékkiegészítőket egyen, ami a baba fejlődését is segíti és az ő közérzetét is javítja.

"Gwyneth már több mint egy hónapja tudott a terhességről (nyilvánosan az énekesnő ezt csak 2 hete, augusztus 28-án jelentette be - a szerk.), és már tanácsolta Beyoncének, hogy minden reggel igyon egy pohár búzafű-levet, a hasát pedig kókuszolajjal kenegesse, hogy megakadályozza a csíkok kialakulását" - mondta az informátor a Closer magazinnak. "Azt is javasolta, hogy minden nap meditáljon egy órát, a lábát pedig jeges vízben áztassa a felpuffadás ellen."

Ám miközben Beyoncé el volt ragadtatva azoktól az energiakristályoktól, amiket szintén Gwyneth küldött neki békét, szeretetet és jó egészséget kívánva, elárulta, hogy néhány tipp nem annyira jött be neki.

"Beyoncé tudja, hogy Gwyneth csak azt próbálja megmutatni, mennyire érdeklődik utána, de a tanácsok néha kissé nyomasztóak." Ez elsősorban az étkezésére vonatkozik a bennfentes szerint, mert Gwyneth hiába küldött egy csomag gyógynövényt és vitaminokat, az énekesnő azt mondta: szeretné a maga módján csinálni a dolgokat, amik neki a legjobban esnek, és ehhez nincs szükség arra, hogy valaki megmondja, mit egyen.

Még több hír Beyoncéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.