Szájról szájra terjed...

Gwyneth Paltrow titkai: "Itt nagyon szeretem..."

Csak akkor tudjuk meg igazán, milyen élményeket élt át Gwyneth Paltrow, ha kellően gazdagok vagyunk - privát tapasztalatainak ugyanis busás áron lehetünk részesei.

2011.12.16 09:29ma.hu

Besokallt, úgyhogy fogta magát és megcsinálta Gwyneth Paltrow azt az alkalmazást, amit okostelefonunkra telepítve virtuális túrát szervezhetünk bármely városba. Azazhogy egyelőre még csak New Yorkba, mert ahhoz készítette el a bemutatkozó videókat, de ami késik, nem múlik.

Igen, úgy hangzik, mint bármelyik eddig megszokott információs alkalmazás, ám ez mégis más. Nemcsak azért, mert ez elsősorban a különösen gazdag embereknek lehet hasznos, hanem azért is, mert a színésznő a személyes tapasztalatait osztja meg másokkal egy-egy helyről.

"Mindig is arról álmodtam, hogy találjak egy olyan idegenvezetőt, aki olyan, mint egy megbízható barát, olyan, akinek a véleményére tudod, hogy bármikor számíthatsz. Miután évekig rossz irányba mentem a megvesztegetett kísérők, az elfogult vélemények és a rossz javaslatok miatt, úgy döntöttem, létrehozok valamit, amire már nagy szükség volt: a City Guide-ot! New York Cityvel kezdjük, de a következő hónapokban újabb városokra lehet számítani.

Ez az alkalmazás lesz a legjobb és legmenőbb egész Manhattanben (és Brooklynban, meg egy kicsit Queensben, Bronxban és New Jerseyben). Miután gondosan utánajártunk mindennek és keményen dolgoztunk, az alkalmazás első része máris megvásárolható, de időről időre frissülni fog a legújabb infókkal.
"

Matt Cherette újságíró az elsők között vásárolta meg az alkalmazást, és azon nyomban meg is osztott néhány Paltrow-kommentárt - kiegészítve a saját megjegyzéseivel, melyeket zárójelben biggyesztett a végére. A megosztott részletek alapján azt kell mondanunk, hogy talán a színésznő meglátásai sem teljesen objektívek, de végül is nem az volt a cél, hanem hogy egy igazi baráti tippet adjon azoknak, akik úgy gondolják, jobban hisznek neki, mint a hivatásos idegenvezetőknek.

Gwyneth Paltrow...

az Eloise Suite The Plazáról: "Ha a 995 dollárt, amibe egy éjszaka kerül, egy kicsit meredeknek tartod, az Eloise-ban találsz öltözőt is." ("Egy kicsit meredek.") (szójáték: az angol steep jelenthet meredeket, de elázást is - a szerk.)

a Café Habanáról: "Többnyire csendes, de néha nagyon zajos." (Cafe Habana MINDIG zajos.)

a Bergdorf Goodmanről: "Nem fogsz ott mindent megtalálni, de ami van, az a legjobb." (Miért is vásárolnál egy 20 dolláros kávéfőző, amikor egy 700 dolláros ugyanolyan csésze kávét csinál?)

a Wyeth-ről: "Ez az egyik olyan hely New Yorkban, ahol a legjobb minőséget találod, úgyhogy érdemes felfedezned. Csakis elszánt vevőknek!" (A Wyeth nem igazán foglalkozik azzal, hogy feltüntesse az árakat a honlapján. Ennyire drága.)

a St. Marks könyvesboltról: "A St. Marks könyvesbolt NYU területén található, így nem meglepő, hogy megtalálható a Kulturális Elmélet című tudományos kötet." (Biztos vagyok benne, Gwyneth Paltrow még sosem volt a St. Marks Könyvesboltban.)

Gwyneth: "A masszázst egy merülés követi a jeges vízbe, majd leöntenek forró vízzel, végül a masszőr végiggyalogol a hátadon." (Ez borzalmasan hangzik!)

Gwyneth: "Rengeteg taxit találhatsz, bármikor. Mindössze annyit kell tenned, hogy kisétálsz a sarokra és zászlóként kitartod a karod, hogy leints egyet." (Oké, de most komolyan, ki ez a SZÖRNYETEG?!?!)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.