Divatot teremt

Serena Williams műkörmös lesz?

A híres teniszcsillag már fiatalabb korában imádott a lakkokkal és a strasszokkal babrálni.

2012.09.03 10:29ma.hu

A világ legjobb teniszezőjéről talán senki nem gondolná, hogy, imádja a manikűrt és a pedikűrt. Körmeit 4 naponta frissen készítteti, lábát pedig hetente látja pedikűrös. Serena már fiatalabb korában imádott a lakkokkal és a strasszokkal babrálni. Blogjában többször is említette már, hogy logikus lépésnek tartja azt, hogy ha ennyire imádja a manikűrt, ki is tanulja a szakmát. Serena pedig máig nem tett le erről a vágyálomról. Szabadidejében körmös tanfolyamra jelentkezett és még az is meglehet, hogy a teniszütőt félretéve, a Körömolimpián folytatja pályafutását.

„Átlagosan 5 hónap szükséges ahhoz, hogy a műkörmös szakmát megtanulják a jelentkezők. Serenához hasonlóan a nők többségének igénye van arra, hogy szép és ápolt legyen a körme, nyílván emiatt vonzotta annyira a szakma, hogy meg is tanulja. Serena élsportoló és a tanulmányai során is éltanuló szeretne lenni, ami bizonyára sikerülni is fog neki. Aki hozzá hasonlóan műkörmös szeretne lenni, annak viszont nem kell egészen Floridáig mennie. Tanfolyamainkat szeptemberben indítjuk, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni. Még az is előfordulhat, hogy diákjaink Serena Williams-szel a minden évben nemzetközi közönség előtt megrendezett Körömolimpián fognak megmérettetni” - nyilatkozta Székely Imola a Perfect Nails körömmestere.

Serenának nem ez az első találkozás a szépségiparral. Azt talán kevesen tudják róla, hogy az élsport mellett évek óta divattervezőként is dolgozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.