Élénk körömlakkok lesznek divatosak ősszel is

Képek - Virító ujjak a falevélhullásban

A nyárra is a színőrület volt jellemző, de a 2012-es őszi szezonban szintén színkavalkád várható a körmök terén. Talán még a legélénkebb árnyalatok viselőit is meglepi a bőség zavara...

Szépség - Ez aztán virít: divatos körömlakkok 2012 őszére! képgaléria

2012.06.11 15:55ma.hu

A divattervezők nyár elején bőven az őszi szezonra készülnek már, így a strandidő kellős közepén is könnyen kiderül, mi lesz a menő, ha hullani kezdenek a levelek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: essence.com

A legélénkebb és legvadítóbb körömlakk színek divatosak a nyár és az ősz folyamán is 2012-ben. Mindenből lehet válogatni kedvünk szerint!

A sárga, az élénk rózsaszín, a kék minden változata, a világos zöld, a lila számtalan árnyalata áll rendelkezésünkre.

Nem hiányoznak a palettáról a mély fekete, a bézs és a rózsaszín különböző variációi sem, csak győzzük mindet kipróbálni!

Szinte mindenben a matt, játékos színek a divatosak.

De aki szereti a csillámos, ragyogó változatokat, a fémes csillogást, minden színben találhat 1-2 kedvére való lehetőséget is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.