Van még új a nap alatt - ami a körmöket illeti...

Képek - Újabb őrület: "jazzes" körmök körömgyűrűvel!

A körömdekorálásnak ma már számos változatát ismerjük, úgy tűnik azonban, a sor még nem ért véget - mindig van valami újabb őrület, amit ki lehet próbálni!

Szépség - Dekoráljunk körömgyűrűvel! képgaléria

2012.05.02 15:55ma.hu

Azt hinné az ember, szinte mindent kipróbáltunk már a körömdíszítés terén - a legkülönfélébb lakk-árnyalatokat, a műköröm számos fajtáját és ezen belül a legszebb dekorációkat.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: inaccessory.com

Úgy tűnik azonban, még mindig lehet bővíteni a körömdíszek listáját.

Mégpedig az ujjak végére, a körömágy magasságába helyezhető körömgyűrűvel, amely nemcsak érdekesség, de a köröm színét is hangsúlyozza.

Külsőre ugyan kissé ijesztő díszítés, de elég egyedi...

Izgalmas alternatívát kínál azok számára is, akik csupán a saját, hosszú, szép, lakkozott körmeikkel hódítanak: a körömgyűrűk afféle dekoráció szerepét töltik be, de könnyedén levehetők.

A körömgyűrű természetesen mindenféle méretben és színben kapható, hogy minél jobban illeszkedjen az ujjra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.