Trendi díszítések 2012 tavaszára és nyarára

Képek - Ezek a körmök aztán mesélni tudnának...

Hosszú időt tölthet a figyelmes szemlélő a 2012-es körömtrendek nézegetésével - élőben. Ezek a minták ugyanis nemcsak jól mutatnak, de némelyik még jelenetet is ábrázol.

Szépség - Ezek a körmök tényleg mesélni tudnának! képgaléria

2012.04.02 15:55ma.hu

A 2012-es tavasz és nyár nem szűkölködik majd meglepetésekben, ami a körömdíszítéseket illeti.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Mirinda Beauty

Már nemcsak a köves, mintás, változatos színekkel variált dekoráció menő, a körmökre egy-egy figura, jelenet is készülhet.

A pasztell lila, zöld és sárga színekben pompázó műköröm hasonló színekből álló matricákkal vagy kövecskékkel egészülhet ki, sőt a köröm síkjából egészen kiemelkedő díszekkel is készülhetnek.

Bár a szerelmes jelenetek inkább Valentin-napra ideális választások, az év folyamán bármikor bevethetők. Különösen fehér alapon fekete figurákkal mutatnak jól, hiszen tökéletesen kivehetők az ábrák.

A megszokott francia manikűrt is lehet csillogó részletekkel, rózsás, lepkés matricákkal dúsítani, a hatás felülmúlhatatlan!

2012-ben az sem probléma, ha valaki minden körömre másmilyen díszítést szeretnénk - divatos, ahogyan az is, ha csak az egyik köröm más színű és díszítésű.

Az ovális és hegyes körömforma különösen teret ad a minél gazdagabb díszítésnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.