Egy luxusszállodában lesifotózták a trónörököst

Hoppá: pucéran kapták le Harry herceget

Meztelen képek kerültek fel egy amerikai hírportálra Harry hercegről, II. Erzsébet brit királynő unokájáról, akit egy Las Vegas-i hotelszobában kaptak lencsevégre egy szintén ruhátlan fiatal nő társaságában.

2012.08.22 16:29MTI

A Buckingham-palotából származó hivatalos forrás megerősítése szerint a szerdán napvilágot látott képeken valóban az ifjú herceg látható.

A hírességekre szakosodott TMZ nevű hírportálon közzétett fotók egyikén a brit hadsereg 27 esztendős helikopterpilótája a kezével takarja el férfiasságát, miközben egy feltehetőleg meztelen nő próbál elbújni a háta mögött. Egy másik felvételen Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa hátulról csimpaszkodik rá valószínűleg ugyanarra a fiatal teremtésre.

A kompromittáló képsorokat egy Las Vegas-i szálloda VIP lakosztályában készítették, ahová a herceg a barátaival együtt érkezett egy kis kikapcsolódásra. A hírportál értesülései szerint a fényképek azután születtek, hogy Harry és társai felkeresték a hotel bárját, majd felhívtak magukhoz néhány hölgyet, és vetkőzős biliárdba kezdtek.

A herceg szóvivője nem kívánta részletekbe menően kommentálni a képeket.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.