Csak kifelé konzervatív a királyi família?

Harry herceg: "valójában tök vicces a családom"

Harry herceg teljes meggyőződéssel állítja, hogy családja, elsősorban az idén 60 éve uralkodó II. Erzsébet királynő az ajtók mögött több humorérzékkel rendelkezik, mint azt a hívek sejtenék.

Így bulizott Harry herceg Hvar szigeténél képgaléria

2012.03.12 08:29ma.hu

Harry herceg szerint a zárt ajtók mögött jó adag humorérzékkel megáldott királyi család él, sőt, a 3. számú trónörökös szerint kifejezetten viccesek. A tíz napos karibi és brazíliai utazásról visszatért 27 éves herceg kiemelte nagyapja, Fülöp herceg humorát, amit felesége, II. Erzsébet királynő is "felvett".

"Rettentő vicces, de azt hiszem, valójában a nagyapámtól tanulta el" - vallotta be Harry, aki többi rokonához hasonlóan az uralkodásának 60. évfordulóját ünneplő királynő nevében számos egykori gyarmaton tesz látogatást - ahol formálisan a mai napig a brit királynő az államfő.

Harry herceg Jamaicában, 2012. március 6-án (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


"Ketten együtt még viccesebbek. A családom egyébként pont olyan, mint bármelyik más család, amikor bezárulnak mögöttük az ajtók, én pedig azt remélem, hogy még mulatságosabb vagyok, mint a nagymamám" - magyarázta II. Erzsébet kisebbik unokája.

A gyémántjubileum alkalmából tartott utazásokról ugyanakkor elmondta, hogy néha elég terhesnek érezte, de közben mégis elbűvölte az a mérhetetlen szeretet, amivel fogadták őt. Kimerítő volt a sok protokolláris esemény, de ahogy fogalmazott, "bámulatos" volt az a rajongás, ami a 86 éves királynőnek járt ki, és amiből jutott bőven Harrynek is.

Az ifjú trónörökös, aki hivatásos Apache-pilótaként várhatóan egy éven belül visszatér Afganisztánba a frontvonalba, bevallotta a sajtónak: reméli, nagyanyja büszke rá azért, ahogyan képviselte őt a másfél hetes út során.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.