Így mulat egy igazi nemes

Galéria: Csobbanok egyet! - De Harry herceg, ruhástól??

Kirúgott a hámból Harry herceg, még egy utolsót bulizott, mielőtt újra Afganisztánba megy harcolni: nemcsak a luxushajó segített a lazulásban, hanem egy medencés party is, ahol nem vacakolt a fürdőnadrággal.

Így bulizott Harry herceg Hvar szigeténél képgaléria

2011.08.31 09:49ma.hu

Minden tőle telhetőt elkövetett Harry herceg, hogy bebizonyítsa: ő is csak ugyanolyan fiatal, mint bárki más korabeli srác, de hiába: a "bárki másokat" általában nem szokták fotósok követni és másnap teleszórni róluk a nemzetközi bulvársajtót. De azt azért el kell ismerni, hogy bulizni valóban úgy tud, mint egy belevaló fiatal, a királyi etikettnek nyoma sem volt a viselkedésében, amikor Horvátországban, Hvar szigete mellett nyaralt.

Fotó: Rex/Cropix (A galériához KATT a képre!)

A szabadtéri szórakozóhelyen előbb csak önfeledten táncolt, aztán úgy döntött, ideje egy kicsit lehűteni magát, és még azzal sem törődött, hogy előtte megszabaduljon a ruháitól: úgy, ahogy volt, farmerban, ingben csobbant egy hatalmasat, a körülötte állók lelkes biztatása közepette. Később aztán a bárban többen látták egy kölcsönkért fehér pólóban ácsorogni, miközben a csuromvizes ingét a derekára kötötte.

A herceg egy rövid kikapcsolódásra utazott a barátaival szombaton Horvátországba, és eleinte úgy tűnt, hogy az egész időt a luxusjachton fogják tölteni, de az első este mégiscsak kirúgtak a hámból a közeli Veneranda nightclubban. Az önfeledt bulizást mintegy ezer vendég nézhette végig, bár a VIP-részlegbe csak 200-an nyerhettek bebocsátást.

Nem sok lehetősége van már Harrynek kiélvezni a szabadságot: hamarosan újra beleveti magát a katonai gyakorlatokba, és miután hivatalosan is Apache harci pilóta válik belőle, Arizonába vezénylik, ahol két hónapot tölt el további képzéssel, és várja, mikor mehet újabb bevetésre Afganisztánba.

A szombati ereszd-el-a-hajam a második kiruccanása volt a nyári szabadsága alatt, augusztus elején egy hetet ugyancsak a barátaival közösen töltöttek el Mallorca szigetén.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.