Az udvar is áldását adta Flee-re

Benő a feje lágya: Komolyra fordult Harry herceg új kapcsolata?

Fehérneműket és fürdőruhákat mutat be a kifutón és az újságok oldalain Harry herceg legújabb barátnője, ám úgy tűnik, a románc ezúttal több, mint futó kaland, sőt, már a királyi család is "engedélyezte" a szerelmet.

2011.08.01 09:29ma.hu

Éveken keresztül úgy tűnt, hogy a brit trónörökösök sorában harmadik helyet elfoglaló Harry herceg követi a családi hagyományokat és lehorgonyoz élete első nagy szerelme mellett, ám Chelsy Davy a sok viharos szakítás és könnyes újbóli egymásra találás után a jelek szerint végleg a múlté.

Florence Brudenell-Bruce

Erre utal legalábbis az a tény, hogy Harry a legújabb barátnőjét, Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodellt nemcsak a nagyközönség előtt vállalja fel, de bemutatta már a királyi ház jelentősebb tagjainak, köztük imádott bátyjának is. Ez azért lényeges, mert Harry mindig is adott Vilmos herceg szavára, és egy felszínes kalanddal kapcsolatban biztosan nem kérte volna ki a véleményét.

A herceg a családi áldás után már a közös nyaralást tervezgeti, igaz, a hírek szerint az Ibiza szigetén lévő nyaralót Flee nemcsak kettejüknek, hanem egy kisebb baráti társaság számára bérelte ki.

Ők egyébként némileg belezavarhatnak a tökéletes összképbe, mert a 25 éves lány ugyanabba a Buckinghamshire grófságbeli Stowe nevű elit középiskolába járt, ahova Harry exbarátnője, így a baráti társaság több tagja is közös - ettől pedig érthető módon Chelsy nem túl boldog.

Az újdonsült szépségről viszont azt biztosan lehet tudni, hogy szereti a híres emberek társaságát, neve ismerősen csenghet a Forma-1 rajongók körében: igen, ő ugyanaz a Flee, aki korábban Jenson Button mellett feszített.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.