Két hónap után véget ért a románc

Röviden, velősen: Ez a barátnő is Harry herceg lapátján végezte

Nem tartott túl sokáig Harry herceg friss románca, amelyet Florence Brudenell-Bruce fehérneműmodellel kezdett és amelyről mindenki szentül hitte, színpompás királyi esküvőben fog végződni.

2011.08.16 15:29ma.hu

Mindenkit megdöbbentett Harry herceg döntése, amikor kiadta útját Florence Brudenell-Bruce fehérneműmodellnek, hisz annak ellenére, hogy csak két hónapja ismerkedtek meg, úgy tűnt, Flee lehet a következő hercegnő a brit királyi házban. Ám a jelek szerint Harry vagy a kötöttségtől ijedt meg, vagy valami olyan ellentét volt közöttük, amit kívülről senki nem látott.

Florence Brudenell-Bruce

Flee már korábban ismertté vált, nemcsak a csábító és szexi fehérneműknek köszönhetően, hanem gyakorta került az újságok címlapjára a Forma-1-es pilóta, Jenson Button barátnőjeként is, nem csoda, ha közös körbe került Harry herceg társaságával.

A megismerkedést követően nem sok időnek kellett eltelnie, hogy a kisherceg meghívja 25 éves barátnőjét egy ibizai nyaralásra - igaz, ezen néhány barátjuk is jelen lett volna -, de ennél nagyobb jelentőséget lehetett tulajdonítani annak, hogy Harry már bátyjának, Vilmos hercegnek is bemutatta a leányzót. Márpedig ez tényleg csak a kiváltságosoknak jut osztályrészül, joggal gondolhatta hát mindenki, hogy ez a rövid idő ellenére tényleg komoly.

Csakhogy a jelek szerint mindenki tévedett. Egy, a Daily Mailnek nyilatkozó bennfentes szerint a szakítás egyik oka Harry elkötelezettsége volt a katonaság iránt, jelenleg minden figyelmét az Apache helikopteres kiképzésre kell összpontosítani, közvetlen ezután pedig vissza kíván térni Afganisztánba a békefenntartók oldalán.

"Harry élvezte a nyarat a barátaival, de nem akart lehorgonyozni egyetlen helyen egy kapcsolat miatt, főleg nem a kiképzése idején, így inkább kimenekült belőle" - fogalmazott az informátor.

Harry csak ez év elején szakított több éves együttjárást és néhány szakítást-kibékülést követően Chelsy Davyvel, bár az áprilisi Katalin-Vilmos esküvő idején felröppent a békülésük híre, miután a lányt kérte fel kísérőnek a kis herceg. Ám mint kiderült, tényleg már csak barátság volt köztük, és ahogy most áll a helyzet, Harry egy darabig még nem követi bátyja példáját.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.