Lesprintelte a csúcstartó rövidtávfutót

Csalással győzött Harry herceg

Jamaicai látogatása alkalmából kihívta versenyre a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartóját Harry herceg - és le is győzte, igaz, némileg szabálytalan versenyben.

2012.03.07 14:29ma.hu / MTI

Hosszú ideje a jamaicai származású Usain Bolt tartja a 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcsát, ám a héten a brit trónörökösnek sikerült leelőznie őt egy némileg szabálytalan, ámde mindenképp jó hangulatú versenyben. Harry herceg egy egyetemi atlétikapályán hívta ki versenyre a népszerű sprintert, csakhogy jóval azelőtt futásnak eredt, mint a startpisztoly eldördült volna.

A célba érve aztán a győztesek diadalordításával tudatta mindenkivel sikerét, miközben Bolt még mindig a startvonalon állt döbbenten, csípőre tett kézzel. Aztán jobb híján bekocogott ő is a célba, de rögtön felajánlotta, hogy augusztusban Londonban jöhet a visszavágó. Harry viszont ezt már udvariasan visszautasította, mondván, "túlságosan elfoglalt lesz" - jegyezte meg a neheztelés leghalványabb jele nélkül a futóbajnok.

Harry herceg Kingston mellett a napokban több jamaicai városba is ellátogat, ő képviseli az országban az uralkodásának idén 60. évfordulóját ünneplő nagymamáját, II. Erzsébet királynőt, aki Jamaica államfője.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.