A Photoshop árnyoldala

Így néznének ki a legdögösebb sztárok - szemöldök nélkül

Sokat javítanak a képszerkesztő szoftverek a sztárok és celebek megjelenésén, emiatt istenítik őket az átlag emberek. De mi van, ha a Photoshopot ellenük fordítjuk?

2012.08.04 00:19ma.hu

Bármilyen is legyen az ember szeme, sose felejtsük el a szemöldök rendbetételét, formázását, ugyanis ez adja meg egész tekintet keretét, tehát nagyban befolyásolja a végső eredményt. Ügyeljünk arra, hogy csak 1-2 árnyalattal legyen sötétebb a haj színénél, mivel természetellenes hatást kelthet más esetben. Ne felejtsük el hajfestés után szemöldökünk színét is megváltoztatni, ugyanis az átalakulás nem lesz tökéletes abban az esetben, ha például szőkére festett hajkoronánkhoz meghagyjuk sötét szemöldökünket – áll a szemöldökkel kapcsolatos alapvető tanácsok között.

De mi van, ha egyszerűen eltüntetjük azt a két kis csíkot a szem fölött? Az eredményt már talán sokkolónak is nevezhetnénk, abból a szempontból mindenképpen, hogy mennyit számít 2x5 cm szőrzet az arcon...

Fotó: lolyard.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.