Szemöldöksúgó

Már a szemöldök is árulkodik jellemünkről

Egy kozmetikus ötleteket adott azzal kapcsolatban, miként árulkodhat jellemünkről a szemöldökünk.

2009.10.26 09:38medipress.hu

Chernae Silk, a „szemöldöksúgó”-nak nevezett hölgy Európában sajátította el az arcvonásokból való olvasást, és azt állítja, ezzel a módszerrel fel tudja vázolni mások jellemét.

A 31 éves ausztrál lakos szerint Jennifer Hawkins volt szépségkirálynő szemöldöke jelenleg a legdivatosabb. „Jenniferé az új celeb-szemöldök mintapéldánya, én orákulumnak neveztem el. Vastag és telt ívvel kezdődik, majd a halánték felé elkeskenyedik.” – idézte a szakembert a The Daily Telegraph. "Jennifer szemöldöke sokat változott azóta, hogy kikerült a gimnáziumból. Az új stílus segíti Hawkinst abban, hogy elérje üzleti céljait.

A szépségterapeuta azt is elmondta, hogy a természetesen rövid és vastag szemöldök, mint amilyen Arnold Schwarzeneggeré, azt mutatja, hogy tulajdonosa jól tudja leplezni az érzéseit, de gyakran korlátolt a gondolkodásuk.

Akiknek felfelé ível a szemöldökük, mint például Shane Warne krikettjátékosnak, azok nem kifejezetten visszahúzódó típusok. Szeretnek szórakozni, szeretik a kihívásokat és bátrak.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.