Eszméletlenül talált rá Détár Enikő

Videó - Mitől ájult el Rékasi Károly?

Csak arra emlékszik, hogy elindult a fürdőszobába egy rosszullét miatt, a következő kép pedig már az, hogy felesége és egy barátja próbálja összeszedni a földről. Mi okozhatta Rékasi Károly ájulását?

2012.08.03 08:29ma.hu

Nagy riadalmat okozott nyaralásának első napján Rékasi Károly, a régóta tervezett pihenésből így végül nemhogy semmi nem lett, de most a nyári szünet hátralévő részét orvosi vizsgálatokkal kell töltenie. A népszerű színész családjával és barátaival utazott el egy vidéki szállodába, hogy a Barátok közt forgatási szünetében és a színházi nyári szünetben kipihenje az egész éves munkát, de már az érkezés után nem sokkal érezte, hogy valami gond van, mert már az étel sem esett jól neki és enyhe rosszullétet érzett.

"Most kezdődött volna el a pihenés, és ahogy elkezdtük a pihenést, gyakorlatilag én három órán belül összeestem" - mesélte az RTL Klub Híradójának. Mindössze arra emlékezett, hogy elindult a fürdőszobába a fokozódó rosszullét miatt, a következő kép pedig már az volt, ahogyan felesége, az ugyancsak színész Détár Enikő és egy barátjuk próbálja őt felemelni a földről.

Mivel nem lehetett tudni, hogy mekkora a baj, két mentőautó is érkezett a szállodához, Rékasit a szolnoki kórház sürgősségi osztályára szállították, de nem sikerült kideríteni, mitől ájult el. "Okozhatta egy vírusfertőzés is" - vélték az orvosok, de ehhez meg kell várni a laboreredményeket is, és bár a színész határozottan kijelentette, hogy nincs betegségérzete és már a kórházból is kiengedték azóta, saját magának és a családjának is tartozik annyival, hogy ellenőrizze, hogy egészséges.

Az esetről, amely még múlt hét pénteken történt, végül azért beszélt a nyilvánosság előtt, mert mint fogalmazott, a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet magukra, pedig számos dolgot ha időben felfedeznek, akkor komolyabb bajt lehet megelőzni általuk.

Még több hír Rékasi Károlyról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.