A sztár szerint ez szinte feldolgozhatatlan

Rékasi Károly: Szemembe mondta, hogy megcsalt

Nagyon kedveli karakterét a Barátok közt rosszfiúja - Rékasi Károly ugyanakkor elárulta, bizony vele is előfordult a valóságban, ami Barta Zsoltot megviselte lelkileg.

2010.08.11 08:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Hosszú évek teltek el azóta, hogy Rékasi Károly jelentkezett a Barátok közt negatív hősének szerepére - nagyon szerette volna megkapni, mivel a színházban jobbára pozitív, jófiús szerepekkel látták el.

A sztár elárululta: olykor a színészek felidéznek egy-egy emléket saját életükből, hogy jobban átélhessék, mit érez karakterük. Barta Zsoltot a Barátok köztben megdöbbentette, hogy párja, Zsófi megcsalta. Rékasi Károly elmondta, bizony régebben ő is átélt egy ilyen szituációt. A hölgy szemébe mondta, hogy megcsalta.

Szinte feldolgozhatatlannak tűnt a dolog. Tapasztalatnak jó volt, élete egyes emlékeit ugyanis jó beépíthette szerepeibe. Ahhoz, hogy kellőképp fel tudjon idézni valamit, ki kell zárnia a környezetet. A Barátok közt szezonzáró epizódja igen izgalmasra sikerült. Mindenki izgatottan várja a folytatást. A színészek nem árulhatnak el semmit róla. Rékasi Károly szerint is a legjobbkor lett vége a sorozatnak a nyári szünet előtt, feszültséggel, tragédiákkal teli befejezést láthattak a nézők - adta hírül az Epizód magazin.

Rékasi Károly Barátok közt-beli párja, Kiss Ramóna korábban elárulta, őt gyakorlatilag Rékasi tette igazi nővé - élete részévé váltak a sorozatbeli kollégák, ő pedig 17 éves kora óta szerepel a történetben.

Hét év telt el az első jelenete óta - jöttek a komolyabbak, belépett életébe Bartha Zsolt, azaz Rékasi Károly is, melyel jelezték, hogy Zsófi felnőtt nő lett.

Kiss Ramóna egyébként ugyancsak a megcsalásos történet kapcsán elmondta, lelkileg megviselik az ilyen jelenetek, olykor nehéz különválnia karakterétől. Magányra van szüksége ezek feldolgozásához.

Nehezen viselte, hogy karaktere megcsalta a párját, akivel pedig az életét is összekötötte.

Ramóna szerint elkerülhetetlen, hogy ne ütközzön ki játék közben a karakteréről alkotott véleménye. Zsófit elítéli tettéért, és az érzést a játékba is igyekszik belevinni.

Mint mondta, ő nem építhezhet személyes tapasztalatokból, nem került még ilyen szituációba.

Tetkót varratott magára Rékasi Károly!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.