Megváltozott Chris Brown?

Titokban randizott Rihanna - az őt összeverő exével!

Rajongói aggódnak Rihannáért, miután az énekesnőről kiderült, hogy gondos körültekintéssel megszervezve, titokban találkozott azzal a Chris Brownnal, aki korábban brutálisan megverte őt.

Rihanna felpörgette Budapestet képgaléria

2012.07.24 10:29ma.hu

Egy yachton töltötte a hétvégét Rihanna, amiben nem is lenne semmi különös, az ő világában ez szinte mindennapos jelenség. Az viszont már kevésbé, hogy a társasága épp az a férfi legyen, aki korábban brutálisan összeverte őt és akit emiatt a bíróság is megbüntetett. A rajongók tehát most újra aggódni kezdtek kedvencükért, mert nem tudni, hogy Chris Brown megváltozott-e, vagy csak átmenetileg viselkedik kulturáltan.

Ami Rihannát illeti, ezek után meg lehet érteni, hogy a légyottot a legnagyobb titoktartás közepette szervezte meg. A 23 éves rapper előbb egy magángéppel repült Nizzába, aztán helikopterrel vitette át magát a milliomosok játszóterének is tartott Francia Riviérára, Saint-Tropez-ba, ahol végül felszállt az egész hétre kibérelt luxusyachtra.

Rihanna a budapesti koncertjén (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


Persze nemcsak ő volt jelen, a 24 éves barbadosi sztár épp egy videóklip forgatását egyeztette néhány zenésztársával, de a jelek szerint a korábbi tapasztalatok ellenére nem bírnak ki Chris Brownnal huzamosabb távollétet egymástól. "Nagyon boldog volt, amikor Chris megérkezett, az egész este azzal telt, hogy arra készült, hogy látják majd egymást" - mesélte egy szemtanú a The Sun című bulvárlapnak. "Estig vártak, így senki nem láthatta őket. Aztán elment a hajó és egy eldugott öbölben horgonyzott le" - derült ki a beszámolóból.

Bár Chris a 2009-es bántalmazást követően pszichológushoz is járt, nem tudni, valóban kigyógyult-e az erőszakosságából. Rihanna érdekében nagyon reméljük, hogy a szakember jó munkát végzett az elmúlt három év alatt!

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.