Alaposan beszólt öccse szülinapján az énekesnő

Rihanna: ...és mindig használj óvszert!

Szextanácsadónak csapott fel a dögös barbadosi énekesnő - a hallgatóság igencsak meglepődött Rihanna öccsének születésnapi buliján...

2011.11.16 19:29ma.hu

Mindössze egy év különbség van a formás, tehetséges énekesnő, Rihanna és az öccse, Rorrey között. A sztár 23 esztendős, a testvére most töltötte be a 22-őt.

Természetesen a barbadosi énekes pacsirta sem hiányozhatott a nagyszabású buliról.

Londoni koncertjét követően RiRi a Whisky Mist nevű klubba érkezett, nem is akárhogy. 15 üveg pezsgő és hat üveg vodka volt nála - számolt be a The Sun.

Az énekesnő nagy hévvel köszöntötte az öccsét, elénekelték a Happy Birthday-t, majd amikor a dalnak vége lett, Rihanna rögtönzött beszédet tartott. Közölte, hogy ő 16 éves volt, amikor elment otthonról és meg kellett tanulnia saját magáról gondoskodni. Majd hozzátette: "...mindig használj óvszert!"

Az alkoholban bugyogó bulit követően a társaság Rihanna Savoy-hotel beli lakosztályába vonult vissza. A buli egyik résztvevője szerint az énekesnő a legjobb testvér.

Mindenki eljöhetett az öccse barátai és az őt körülrajongó lányok közül, nagyon jól szórakoztak és Rihanna mindenben leste a kívánságaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.