Csokifagyi, csokifagyi, hű, de finom!

Szexi fotók: Rihanna imádja a nyalakodást!

Rihanna imádja a nyalakodást, rendszeresen gyakorolja is, méghozzá nyilvánosan! Mégsem kell eltakarni a kisgyerekek szemét: a csokifagyi a kedvenc csemegéje a sztárnak!

Rihanna hófehér bikiniben élvezte a napsütést képgaléria

2011.08.14 12:40ma.hu

Nincs mese: Rihannának egyszerűen "muszáj" csokifagyit ennie, még akkor is, ha személyi edzője megtiltott mindennemű édességet az énekesnőnek. A tökéletes formáért kidolgozott rendszerbe ugyanis elvileg nem férne bele a hűs édesség, de Rihanna kijelentette: bármit megtesz, ezt az egyet kivéve, a csokifagyiról nem hajlandó lemondani!

"A csokifagyi az ő komfortérzetét tartja egyensúlyban" - mondta el Ary Nunez edző. "Azt mondta, szüksége van rá. Ezek után úgy éreztem, a tiltás katasztrófához vezetne, ezért inkább nem akadályoztam meg a fagyizásban" - vallotta be.

Persze nincs könnyű dolga a sztárral, mert Rihanna egyéb tekintetben sem kifejezetten követi a mostanában oly divatos étkezési irányzatokat, annak ellenére, hogy a turnéin igyekszik egészségesen étkezni. "Imádja a fehérjében gazdag ételeket és az olajbogyót, de szerencsére sok vizet iszik és gyümölcsöt is eszik. Tökéletesen tudja, hogyan reagál a teste a különféle élelmiszerekre" - magyarázta Nunez.

Ezek után akár csodálkozni is kezdhetnénk, hogyan tartja karban az egyébként tökéletes idomait Rihanna, de nem kell túl sokat keresgélni, hogy megfejtsük a rejtélyt: az énekesnő imádja a harcművészeteket, rendszeresen karatézik, de a tae-kwon-dót és kung-fut is gyakorolja.

"Rendkívül kalandvágyó és magabiztos, így a különböző harcművészeti stílusokat is gond nélkül ötvözi" - árulta el a személyi edzője. "Rihanna nagyon okos és tudatos a testét illetően. Egyszerre szórakozik és erősít. Ő egy igazi sztár, aki lélekben még fiatalabb, mint valójában."

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.