Megütötte a főnyereményt a brit sztár?

Adele teljesen odáig van a terhességtől

Sok évnyi bánat és főként magánéleti sikertelenség után Adele most joggal érezheti úgy, hogy "megütötte a főnyereményt", miután élete minden területe sínen van.

Kiosztották a 2012-es Grammy-díjakat képgaléria

2012.07.18 08:29ma.hu

Már-már hihetetlennek tartja élete alakulását Adele, még mindig úgy érzi, hogy - mint fogalmazott - "megütötte a főnyereményt". Nem is csoda: a brit énekesnő azokkal a számokkal indult el a világhírnév felé, amelyek csalódásairól, szakításairól vagy épp soha be nem teljesült szerelmeiről szóltak, most azonban minden téren a csúcson érezheti magát.

A 24 éves sztár néhány hete jelentette be, hogy első gyermekét várja szerelmétől, Simon Koneckitől, ami igazi megkoronázása volt az elmúlt esztendőnek: akkor a szakmai sikerek érték őt utol a 21 című albumnak köszönhetően, díjak tömkelegét vehette át, köztük hat kategóriában nyerte el a Grammyt. Ehhez képest már csak hab a tortán, hogy a lemezeladási datok szerint nemcsak Michael Jackson legnagyobb sikerét, a Thriller című albumot körözte le, de a Beatles sikereit is túlszárnyallta.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Így aztán végképp senki nem vonhatja kétségbe, hogy most joggal érzi magát boldognak. "Ez egy igazi szerelem Adele és Simon között. Elkötelezték magukat egymásnak és készen állnak arra, hogy családot alapítsanak" - idézte az egyik közeli barátjuk szavait a Femalefirst című celebportál. "Azt mondta nemrég: a csúcson éreztem magam az elmúlt egy évben a munkámban és a magánéletemben egyaránt, de a java még csak most jön!" - árulta el az ismerős.

Ráadásul az énekesnőnek még viccelődni is volt kedve a terhesség miatti súlygyarapodás miatt. A sosem nádszálkarcsú híresség egy baráti vacsorán nevetve jegyezte meg, hogy végre jó oka van a kerekded idomokra, és ezúttal lelkifurdalás nélkül eszi a kedvenc ételeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.