Még csak 24 éves

Babát vár Adele

A világhírű brit énekesnő pénteken jelentette be honlapján, hogy állapotos.

2012.06.30 09:29MTI

"Örömmel jelentem be, hogy Simon és én első gyermekünket várjuk. Azt szerettem volna, hogy közvetlenül tőlem tudjátok meg. Természetesen nagyon örülünk és izgatottak vagyunk, de kérem, hogy tartsátok tiszteletben a magánélethez való jogunkat" - írta a 24 éves énekesnő honlapján, amely a hír bejelentése után elérhetetlenné vált, annyian próbálták felkeresni az oldalt.

Adele és a nála 14 évvel idősebb Simon Konecki, a Drop4Drop nevű jótékonysági szervezet vezetője január óta alkot egy párt. Konecki négy évvel ezelőtt elvált, házasságából egy ötéves kislánya van.

A sikert sikerre halmozó Adele idén februárban hat Grammy-díjat kapott: az övé lett az év legjobb albuma a 21, amely a legjobb pop albumért járó díjat is megkapta, az általa szerzett Rolling in the Deep lett az év dala és felvétele, ő lett a legjobb pop szólóénekes a Someone Like You című száma előadásáért, s őt jutalmazták a legjobb rövid videóért is.

Hangszálproblémái miatt az énekesnőnek tavaly év végén fel kellett függesztenie amerikai és brit koncertjeit, s a visszatérő hangszálvérzés miatt novemberben megoperálták. Nagyobb közönség előtt éppen a Grammy-díjkiosztón lépett fel először.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.