Életrajzi könyv tárja fel a sztár múltját

"Adele olyan részeg volt, hogy leesett a székről a színpadon"

Manapság ünnepelt sztár, ám ha hinni lehet a hamarosan megjelenő életrajzi kötet állításainak, akkor Adele pályája nem mindig volt olyan fényes, mint amilyennek most látjuk.

2012.06.21 10:29ma.hu

Adele régebben annyit ivott a fellépései előtt, hogy egy ízben szó szerint lefordult a székről a koncert kellős közepén - állítja egy hamarosan megjelenő életrajzi kötet szerzője, egy másik történetben pedig arról számol be, hogy a Rolling in the Deep énekesnője az egyik számának elfelejtette a szövegét. Az állításokat persze elég nehéz összeegyeztetni azzal a képpel, amit ma ismerünk az ünnepelt sztárról, ugyanakkor állítólag maga Adele is beismeri, hogy az volt élete legborzalmasabb időszaka.

Fotó: MTI


A nem hivatalos életrajzíró szerint Adele a karrierje korai szakaszában a fiúk miatt nyúlt az italhoz, "akik rosszul bántak vele", az első csalódást egyébként az a szerelme okozta neki, akiről kiderült, hogy biszexuális, és egy fiúval csalta meg őt - áll az Adele: az életrajz című könyvben.

Marc Shapiro, aki egyébként korábban már Justin Bieberről és a Harry Potter szerzőjéről, JK Rowlingról is írt életrajzi könyveket, a júliusban boltokba kerülő könyvben azt is leírta, hogy a nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő korábban nemcsak a szívfájdalmát gyógyította az alkohollal, de a koncerteken is mindig szorongott, ezért ki lehet jelenteni, hogy első turnéja félidejénél egyértelműen alkoholistának minősült.

Hogy minderről maga Adele valóban így nyilatkozik-e, az vélhetően csak később fog kiderülni, mindenesetre nemrég az egyik amerikai tévécsatorna azon kérdésére, hogy tud-e táncolni, azt felelte: "Tudok, ha részeg vagyok!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.