Jo Frost már anyák százezreinek adott ötleteket

A Szuperdada tippjeivel készül az anyaságra Adele

Családok százezreinek életét könnyítette már meg a nálunk is jól ismert Szuperdada, Jo Frost a speciális nevelési technikáival, most azonban egy híresség is az ő módszereit tanulja.

2012.07.04 08:37ma.hu

Izgatottan várja első gyermeke születését Adele, de egyben felkészülten is: saját bevallása szerint a nálunk Szuperdada címmel ismert sorozat szakértőjétől, Jo Frosttól szerzi a gyermeknevelési ötleteket a népszerű tanácsadó műsor részeinek visszanézésével. A többszörös Grammy-díjas énekesnő múlt pénteken (június 29.) jelentette be, hogy gyermeket vár szerelmétől, Simon Koneckitől.

A 24 éves sztár a fegyelmezési technikákat igyekszik már jó előre elsajátítani, mert mindig is hitt Jo Frost módszerében. "Megnézte a Szuperdada angol és amerikai változatát is" - árulta el egy ismerőse a The Sun című bulvárlapnak. Az is kiderült, hogy bár egy ideje ő maga is a legnagyobb sztárok között mozog és bármit megengedhetne a babának, híres barátaival - mint például Beyoncé és Jay-Z - ellentétben ő nem szeretne drága holmikat összevásárolgatni. "Inkább a régi típusú babakocsit és a fából készült etetőszéket szereti" - mondta a forrás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.