Eddig csak találgatni lehetett, hogy terhes

Reese Witherspoon végre bevallotta

Hónapok óta élénk találgatás folyik Reese Witherspoon terhességéről, ami már húsvét környékén is eléggé szembetűnő volt, ám hivatalosan csak most beszélt először a színésznő a babáról.

2012.06.26 08:29ma.hu

Hónapok óta ment a találgatás Hollywoodban, hogy vajon Reese Witherspoon a szokottnál csupán jobban bevacsorázott és amiatt dudorodik a hasa, vagy mert második férjétől, a színészügynök Jim Toth-tól - akivel tavaly márciusban házasodtak össze - gyermeket vár. A szóbeszéd áprilisban már elég egyértelműen az utóbbi verzió felé billent, amikor a húsvéti hétvégét a Doktor Szösziként világhírűvé vált színésznő egy laza szabású ruhában töltötte, ami a legkevésbé sem leplezte már az egyértelműen nem puszta elhízásból származó kerekedést.

Reese Witherspoon februárban: már itt is látszik a pici dudor (Fotó: MTI)

Ennek ellenére a sztár továbbra is mélyen hallgatott a nyilvánvaló terhességéről, csupán ezen a hétvégén erősítette meg hivatalosan a hírt: valóban babát vár. Azt azonban a Chicagóban tartott filmes rendezvényen nem árulta el a Chicago Sun Times című helyi lapnak, hogy mikor fog megszületni a 12 éves Ava és a 8 éves Deacon kistestvére, sőt azt sem tudni egyelőre, hogy mi lesz az apróság neme.

Mindenesetre az elkövetkező néhány hónapban sem fog unatkozni, jelenleg épp a Devil's Knot című filmdrámát forgatja Colin Firth partnereként, de sietnie kell, ha nem akar a stábnak még több fejtörést okozni azzal, hogyan rejtsék el az egyre tekintélyesebb pocakját.

Még több hír Reese Witherspoonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.