Nem jelentette be a terhességet Dr. Szöszi

Reese még mindig nem vallott, de a hasa elárulta

Minden nő életében el szokott jönni az a pillanat, amikor nyilvánosan is bevallja a környezetének, hogy igen, igazak a terhességről szóló hírek. Egy sztár esetében tágabb ez a környezet, de előbb-utóbb ott is illene színt vallani.

Képekben a csodás Reese Witherspoon képgaléria

2012.04.11 10:29ma.hu
Fotó: Daily Mail (A galériához KATT a képre!)

Csakhogy miközben már szinte az összes, magát közeli barátnak mondó ismerős és hozzátartozó megszólalt az ügyben, maga az érintett még mindig hallgat: nem tudni, hol tart a babavárásban, mikor érkezhet meg az apróság, arról meg végképp nem is merünk álmodni, hogy idő előtt kiderüljön, kishúgot vagy kisöcsit kap a színésznő első házasságából született Deacon (8 év) és Ava (12 év).

Egy biztos csak: tényleg úton van a harmadik gyerkőc, alig több mint egy évvel azután, hogy Doktor Szöszi kimondta élete második boldogító igenjét, ezúttal Jim Toth színészügynöknek. Eddig Witherspoon még bő ruhákkal takargatta az enyhén dudorodó pocakját, de húsvét vasárnapján már nem titkolt semmit, egy laza rózsaszín ruhában indult útnak az ünnepi misére, ami tökéletesen simult az immár méretes gombócra.

Valamivel később a 36 éves színésznő a tengerpartra is tett egy rövid sétát, és be kell vallanunk: még így, harmadszoros kismamaként is elbűvölően festett! A közelben ólálkodó lesifotósok azonban egyvalakit nem csíptek el: miközben Reese mellett ott ugrándozott a két nagyobb gyerkőc, addig Jim Tothnak nyomát se látta senki. Remélhetőleg semmi gond nincs közöttük, mindössze a munka szakította el őket egymástól épp az ünnepek alatt.

Még több hír Reese Witherspoonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.