Harmadik gyermekét várja Doktor Szöszi

A hír igaz: Reese Witherspoon már nagyon terhes!

Bár hivatalosan az érintettek még nem szólaltak meg az ügyben, most már nemcsak találgatás, hanem baráti megerősítés alapján is biztosnak tűnik, hogy Reese Witherspoon harmadszor is anya lesz.

Képekben a csodás Reese Witherspoon képgaléria

2012.03.22 14:29ma.hu

Harmadszorra is anyai örömök elé néz az épp ma (március 22-én) 36. születésnapját ünneplő Reese Witherspoon - erősítették meg a híres színésznő barátai a People magazinnak. Bár maga az érintett sem személyesen, sem szóvivője útján egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de már jó ideje rebesgetik, hogy babát vár a sztár, aki egy éve ment feleségül a magyar származású, de Hollywoodban tevékenykedő színészügynökhöz, Jim Tothhoz.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A Doktor Szösziként világhíressé vált Witherspoon már hetek óta bő és laza ruhákban járkál, ami jól takarta volna a gömbölyödő pocakját, ha nem tudná mindenki, hogy Hollywoodban a sztárok - főleg, akik olyan tökéletes vonalakkal bírnak, mint ő - kizárólag akkor rejtik el alakjukat, ha van mit tikolni. Így aztán nem csoda, ha már ősszel megindultak a találgatások a gyermekáldást illetően.

"Mindketten nagyon izgatottak" - erősítette meg a név nélkül nyilatkozó közeli barát. Az Oscar-díjas sztárnak előző házasságából Ryan Phillippe-től már van két gyereke, Ava lánya 12 éves, Deacon fia pedig idén tölti a 8. évét, de egyetlen percig sem titkolta, hogy imádja az anyaságot, és minden vágya az volt, hogy második férjének is szüljön egy közös gyermeket.

"Szeretnék még több gyereket" - mondta januárban, bár akkor még nem árulta el, hogy már úton van a bébi. "A gyermekeimmel töltött idő a nap legjobb része!" - tette hozzá.

Még több hír Reese Witherspoonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.