Nemcsak a világsztároknak jár a divatos holmi

Képek - A sztárok is rajonganak, de mi is a kedvencük?

Mi a közös Dobó Katában, Zsédában és Görög Zitában? Sőt, az impozáns névsor most D. Tóth Krisztával egészült ki, aki csatlakozott a hazai hírességekhez abban, hogy ugyanaz a kedvence. De mi is ez pontosan?

A hazai sztárok is La Nerelláért rajonganak képgaléria

2012.06.19 10:29ma.hu

Némethy Nerella, a La Nerella tervezője Magyarországon született, ám első divatszalonját mégis Monte-Carlóban nyitotta meg, ahol világsztárok is vásárolnak. Pár évvel ezelőtt Párizst is meghódította, idéntől pedig Magyarországon is bevezeti a márkát.

Kollekcióját kezdetektől fogva a '40-es évek kifinomult részletei ihletik, melyek az egyszerűségen keresztül válnak egyedivé és világi dáma stílusúvá. Áprilisban tartott nagyszabású divatbemutatóján igazi hazai állócsillagok is megjelentek.

Dobó Kata már évekkel ezelőtt felfigyelt a tervezőnőre, akivel a mai napig jó viszonyt ápol. Nem volt számára kérdés, hogy eleget tegyen a meghívásnak és a magyarországi bemutatkozáson is részt vegyen. A hétköznapok során is szívesen visel La Nerella ruhákat, amelyek nemcsak szépek, hanem nagyon kényelmesek is.

A nemrég született kisbabája mellett nagyon fontos a színésznőnek, hogy igazi nőnek érezze magát és állítása szerint ezen ruhákban ez mindig sikerül is: csinosnak és nőiesnek érzi magát.

Zséda is örömmel vett részt a látványos bemutatón, és azóta is többször viselte a ruhakölteményeket. Legutóbbi fellépése során egy fekete csipkeruhában lépett a közönség elé, ami nemcsak a hölgyeket varázsolta el, hanem sejtelmességével a férfiakat is levette a lábáról.

A tervező és a hazai díva már az első találkozásnál megtalálták a közös hangot, ami az eltelt hónapok alatt még szorosabbá vált. A barátságból csodálatos ruhaköltemények születtek, amiket hamarosan megismerhet a közönség is.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


D. Tóth Kriszta és a tervezőnő kapcsolata is hosszú időre nyúlik vissza. Pár évvel ezelőtt Nerella már tervezett a műsorvezető számára egy csodás ruhakölteményt az egyik hazai divatgálára. Mikor a divattervező hazatért, újra felvette a kapcsolatot a DTK Show műsorvezetőjével, aki a napokban meg is látogatta a szalonját.

Kriszta beleszeretett az új kollekcióba, és megbeszélték, hogy ezentúl viselni fogja a márka ruháit. Bár a kollekcióban jelenleg nincsenek nadrágok, de mivel a csinos tévés nagyon szereti ezt a ruhadarabot, csak neki készítenek majd nadrágot és hozzá illő felsőket. Reményeink szerint, ezen darabokat pár héten belül már a rajongók is megnézhetik.

Nagy öröm számomra, hogy a bemutató után rengetegen érdeklődtek a munkáim iránt. Külön megtiszteltetés, hogy igazi értékeket képviselő, gyönyörű hölgyek is minket választottak. Ezek a pozitív visszajelzések újabb inspirációt adtak és megerősítenek abban, hogy jó úton járok. Számomra azonban nagyon fontos, hogy a ruháim ne csak a sztárok gardróbját gazdagítsák, hanem az igényes átlagemberekhez is eljuthasson” - mondta büszkén Némethy Nerella tervező.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.