Együtt tapsolt Demcsák, Rúzsa és Zséda

Képek - Most kiderül, miért rajonganak a legismertebb dívák!

A legismertebb hazai dívák gyűltek össze a minap, hogy megnézzék a La Nerella divatbemutatóját. Persze nemcsak a hölgyek, hanem az urak is kíváncsiak voltak!

Új divatmárkáért rajongtak a sztárok képgaléria

2012.04.27 12:29Sunhill Media

Némethy Nerella, a márka tervezője Magyarországon született, ám első divatszalonját mégis Monte-Carlóban nyitotta meg, ahol világsztárok is vásárolnak. Egyik fő vevője Michelle Yeoh, az Egy Gésa emlékiratai című film egyik főszereplője.

A La Nerella pár évvel ezelőtt Párizst is meghódította, az idei évtől pedig Magyarországon is bevezeti a márkát. Kollekciójukat a kezdetektől fogva a '40-es évek kifinomult részletei ihletik, melyek az egyszerűségen keresztül válnak egyedivé és világi dáma stílusúvá. A magyarországi showra a legismertebb hazai dívák érkeztek, akik rögtön bele is szerettek az öltözékekbe.

Demcsák Zsuzsa, Dobó Kata, Rúzsa Magdi és Zséda a közönség soraiból figyelték a csodálatos ruhakölteményeket, amiket többek között Görög Zita mutatott be. Dobó Kata már régebbről ismerte a tervezőnőt, így egyértelmű volt számára, hogy nem hagyja ki az eseményt. Kisbabája születése óta ez volt az első este, amikor kimozdult otthonról, de bevallotta, némi lelkiismeret furdalás is gyötri emiatt.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Nemcsak a hölgyek - akik közül Demcsák, Dobó és Zséda a bemutatón is La Nerella ruhákat viseltek -, de az urak is kíváncsiak voltak az idei kollekcióra. Baronits Gábor is elkísérte kedvesét, Alexandrát és DJ Dominique is ellátogatott az eseményre. Árpa Attila le sem vette a szemét az est egyik topmodelljéről, egyben a feleségéről, Tomán Szabináról.

Az est fényét a sztármodellek is emelték, hiszen hosszú idő után a leghíresebb hazai modell, Görög Zita is kifutóra lépett. A bemutató másik vezető manökenje pedig a topmodell Tomán Szabina volt. Rúzsa Magdi és párja, valamint Baronits Gábor és kedvese a katalógusból jegyzetelték ki, mely ruhákat veszik majd meg.

Nagy büszkeség számomra, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak a kollekciónkra. Fontosnak tartom azonban, hogy ezek a ruhák nemcsak a sztárok számára készültek, hanem az igényesebb átlagemberek számára is elérhetőek. Fantasztikusan éreztem magam és nagyon köszönöm mindenki segítségét. Bízom benne, hogy a márka Magyarországon is sikeressé válik majd” - mesélte a tervezőnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.