Nyilvános baba-mama blogot is vezet a színésznő

Bájos képek - Baba-mama találkozón mutatta be kislányát Dobó Kata

A Philips AVENT első Facebook rajongók számára rendezett baba-mama találkozóján részt vett Dobó Kata, aki magával hozta néhány hónapos kislányát is.

Közönségtalálkozón mutatta be Dobó Kata a kislányát képgaléria

2012.06.08 10:29ma.hu

Akkor érzem biztonságban Szofit, ha mellettem van. Bár még soha nem vette körül ennyi ember, nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen nyugodtan és érdeklődve szemlélte a nagyvilágot. Szerencsére édesanyám is elkísért a találkozóra, és amikor Szofi elfáradt, ő biztosította neki a nyugalmat egy kis pihenéshez. Az külön öröm volt, hogy csupa hasonló élethelyzetben lévő édesanyával találkozhattam, remek alkalom volt ez arra, hogy megosszuk egymással a gyermekvállalás tapasztalatait” – mondta Dobó Kata.

A Philips AVENT több mint fél éve indította el a legnagyobb közösségi oldalon rajongói klubját, ahol nemcsak érdekességekkel, hasznos információval és játékokkal kedveskedik az olvasóknak, de csak ezen a platformon olvasható Dobó Kata exkluzív kismamanaplója is. A színésznő saját blogjában megoszt minden apró részletet, ami az anyasághoz, a mindennapjaikhoz kapcsolódik. A sokezres olvasótábor ezeket az írásokat is nagy örömmel fogadja, és nemrégiben közülük 30 fő és gyermekeik vehettek részt az első AVENT baba-mama találkozón.

Fotó: Neonoir (A galériához KATT a képre!)


Az esemény vendégei bármit kérdezhettek Katától, megismerkedhettek az AVENT legújabb termékeivel, ki is próbálhatták azokat, sőt Csősz Kata védőnőnek köszönhetően „szakmai” ügyekben is felvilágosítást kaptak.

Sokakat érdekelt az anyatej-leadásának menete, pontosan mit is várhatnak a védőnőtől, milyen segítségre számíthatnak a gyermekkel kapcsolatban. A többórás kötetlen beszélgetésről végül mindenki elégedetten tért haza, és már most várják a következő hasonló rendezvényt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.