Hallójárat-tisztítás Hugh Laurie-tól

Képek: House doktor, az ön szíve sose fáj?

Hugh Laurie angol színész zenekarával, a Copper Bottom Banddel adott koncertet nemrég a santiagói Movistar Arénában. De ha kell, a robotzsaruval is szembeszáll.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.06.17 17:59MTI

Rajongói azt mondják, imádják, mint embert, mint színészt, de mint blues-énekes... hát, hagy maga után kívánnivalót. Szerintünk nincs semmi gond ezzel, a mi szívünk megszakadt a zenéjétől, mindazonáltal House doktorként már nem számíthatunk rá, de ha minden jól alakul, újra a filmvásznon láthatjuk. Hugh Laurie ugyanis már szerződéséről tárgyal az MGM stúdióval, amely az 1987-es Robotzsaru felújításában kínálta fel neki a gonosz vállalatvezető szerepét.

Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

A filmet José Padilha rendezi, a címszerepben pedig Joel Kinnaman látható majd. A jól ismert sztori szerint a meggyilkolt rendőrt, Alex Murphyt félig robot, félig ember szuperzsaruvá alakítva hozzák vissza az életbe. A kiborg azonban szembefordul az őt robottá változtató Omnicorppal, amelynek vezetőjét Laurie játssza - írja a Variety című filmes szaklap.

Laurie a közelmúltban búcsúzott Doktor House szerepétől a nyolc évadig futó sikersorozatban. Az 53 éves brit színésznek legutóbb a The Oranges című romantikus vígjátékát mutatták be az észak-amerikai mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.