Leveshez is ehetjük: kolbász, sajt, sonka...

Főétellel is felér ez az ínyenc tekercs!

Egy igazi ínycsiklandozó tekercs, sajttal gazdagon megtömve! Csoda, ha a vendégeknek marad belőle...

2012.06.13 06:29ma.hu

Könnyen elkészíthető, nagyon finom, leves mellé másodiknak és vendégvárónak is kínálható: ez az ínyenc sajttekercs. Hogyan készül?

Nyolc darab háromszögletű kolbászos sajtot 5 dkg vajjal, 1 kiskanál csípős pirosarany krémmel és egy gerezd fokhagymával, 5 dkg apróra vágott gyulai kolbásszal keverünk össze.

Alufóliára 8 szelet gépsonkát fektetünk, majd mögé 8 nagy, vékony szelet trappista sajtot.

A sonkára a kolbászos sajtkrémet, a sajtra a juhtúrós keveréket simítjuk.

Szorosan föltekerjük, így a sonkás rész a tekercs közepére kerül. Hűtőszekrényben dermesztjük, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.