Dögös fehérneműk és bikinik "Victoria lányain"

Szexi képek - Na, itt aztán van, ami felnyomja a mellet!

Nem panaszkodhatnak a hölgyek idén nyáron sem - a kebleket előnyösen formáló, feneket kerekebbnek mutató fürdőruhákból és fehérneműkből bőven akad választék.

Érzéki domborulatokra szexi fehérneműt, bikinit! képgaléria

2012.06.08 11:45ma.hu

Ez aztán dögös - semmi félnivalójuk nincs azoknak, akik kisebb keblekkel rendelkeznek, elég ugyanis egy előnyös melltartó, és az esztétikai látvány több, mint lenyűgöző!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Victoria's Secret

A 2012-es nyári fehérnemű- és bikini választék is gondoskodik a lehengerlő formákról és a fenék, a keblek még előnyösebb "csomagolásáról".

A Victoria's Secret modelljei általában nem nélkülözik az érzékiséget - a melltartót, alsóneműt még izgalmasabbá tevő csipke betéteket, a szexi részeletek mellett a bájos, nőies színárnyalatokat, no meg a push up áldásos hatásait.

Külseje alapján némelyik fehérnemű akár még fürdőruhának is elmenne. Persze a fürdőruha-kínálat is igen széles, mi több, kívánatos!

Nemcsak a melltartók, a bugyik fazonja is nagyon változatos, ezért minden formára megtalálható a legelőnyösebb modell. Tessék válogatni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.