A legváltozatosabb nadrágfazonok divatosak

Képek - Milyen legyen? Csak lábtól és fenéktől függ!

A nadrág-kínálat olyan széles, hogy igazán senki sem panaszkodhat: a rövid- és a hosszú szár, a bő és a szűk fazon, a tarka és az egyszínű egyaránt menő 2012 nyarán.

Milyen legyen a nadrág? A láb és a popsi eldönti képgaléria

2012.06.05 11:30ma.hu

Ahány nő, annyi alak - mivel egyformának aligha lehetne nevezni a hölgyeket, különösen, ami a formáikat illeti, el is kél az a sokfajta stílus.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: zara.com

A 2012-es tavaszi/nyári trendek számos nadrág-változatot kínálnak. Kedvelhetünk bármilyen fazont, egészen biztosan találunk magunkra valót.

Csupán azt kell fontolóra vennünk, a szűkebb vagy a bővebb áll-e jól rajtunk, csinosan mutat-e formáinkon a répafarmer, a boka fölé érő stílus, vagy inkább szeretjük, ha nadrágunk alja a földet söpri.

Nem mindegy, hiszen egy jól megválasztott nadrág arányosabbá tehet, de előnytelenné is változtathatja alakunkat.

Aki a népszerű, tarka, virágmintás, párducmintás nadrágokból választ, ügyeljen arra, hogy hozzájuk egyszínű felsőt, blúzt viseljen, akkor jut a nadrág igazán kifejezésre.

2012 nyarán a magassarkúk bizonyulnak tökéletes társnak a nadrágok mellé, mert előnyösen formálják a lábat, a pántos szandálok pedig különösen szexissé teszik megjelenésünket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.