Semmit nem tudott a lány a meglepetésről

Képek - Jóképű pasik vitték a vízbe VV Veronikát

A ValóVilág egykori üdvöskéje, Veronika szereti a vizet és azt is szereti, ha izmos férfiak veszik körül. Ha mindez még este habok között is folytatódik, az már maga a tökély!

Megúsztatták VV Veronikát képgaléria

2012.05.29 12:29ma.hu

VV Veronikát egykori villatársai, Peti, Csaba, Shadi és Jerzy, jó barátjuk, Müller Attila, valamint Lui mágus „rabolta el” egy igazi bulizós napra. „Nem sok infóval rendelkeztem, csak, hogy valaki jön értem reggel, és készítsem be a bikinimet" – meséli Veronika. „A megbeszélt időponthoz képest 40 perces késéssel, de megérkeztek a fiúk, akik közölték velem, hogy lazulni megyünk.”

Meg sem álltak egészen a kaposvári élményfürdőig, ahol még Veronika sosem járt, így tágra nyílt szemekkel, de távolból figyelte a medencébe ugráló fiúkat, egészen addig, amíg Müller Attila el nem kapta és a vízbe nem ugrott vele. Akkor már mindegy volt a fekete démon hajának és sminkjének egyaránt, hiába tiltakozott!

Rövidesen előkerült egy felfújható óriáskacsa is, melyet Veronika tiszteletére hozott Jerzy, a villa üdvöskéje pedig azonnal megpróbált felmászni a hátára, ami sajnos nem egyszer kifogott rajta, de hát miért volt ott a sok férfiember? Önzetlenül segítettek Veronikát a kacsa hátán tartani, valamint a sodró folyosóban is védték, nehogy a falnak ütközzön a nagy lendületével, de a csúszdán már tekintélyt kívánó döntést hozva egyedül csúszott le a lány.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Szinte nem akadt olyan medence a fürdőben, amit ne próbáltam volna ki, nagyon jól éreztem magamat, egyedül a gyermekpancsolóba nem mentem be" – mondja Veronika.

A fiúk nagyon kedvesek voltak velem, igazi királynő lehettem egész nap, hol nyakiban vittek, hol sodródtunk, hol pedig alámerültünk a medencében. Peti volt számomra a biztos pont, akiben még a vízben is megbíztam, és tudtam, hogy ő megvéd, ha a fiúk alattomos módon le akarnának nyomni a víz alá. Arra viszont nem gondoltam, hogy Peti velük szövetkezik így volt, amikor ő is benne volt a merényletben” – nevet a fekete lány.

Veronika végül nem maradt adósa a fiúknak, hiszen az esti habpartin a jakuzzi medencében úgy eltüntette a fiúkat, hogy csak ő látszott ki rózsaszín bikinijében a habokból. Néha Csabi és Lui ki tudott szabadulni, de abban a pillanatban Veronika már el is kaszálta a lábukat és süllyedtek.

A lány egyeduralmának Müller Ati vetett véget, aki a hátára kapva kitessékelte a harcos amazont a medencéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.