Beavatási szertartáson esett át a szépfiú

Vicces képek: Palira vették Jerzyt, de élvezte!

Nyakában hullahoppkarikával, mini kerékpáron ülve vagy éppen egy mocsárjáró "eszközön" bukdácsolva láthatták a strandolók a VV4 szépfiúját, Jerzyt egy strandfocipálya avatása előtt.

Jerzy kicsit megőrült, de nagyon élvezte képgaléria

2011.08.16 16:29ma.hu / FényPont Média

Jerzy gyanútlanul érkezett a zalakarosi fürdő családi napjára, hogy részt vegyen az Oximix Médiaválogatott tagjaként egy strandfocipálya avatásán, ám mint mondta: "arra legmerészebb álmomban sem mertem gondolni, hogy egy teljes beavatási ceremónián esek át, tudtom nélkül".

Előre ugyanis csak annyit tudott, hogy meghívták őt egy lelkes fiatalokból álló csapatba, és még örült is, hisz nemcsak szereti a focit, de rendszeresen gyakorolja is. Így reménykedett abban, hogy nem fog kilógni a csapatból, a srácok pedig gyorsan befogadják őt. Csakhogy ennek ára van.

A Médiaválogatott focicsapatának minden tagja átesett eddig valamilyen mókás beavatási szertartáson, ami persze mindenkinél más és más volt. A Cool tévé műsorvezetője, Müller Attila például a következőkről számolt be: "Nekem bemelegítő krémmel kellett bekennem a lovaglóizmomat, amely az izzadság miatt szépen elkezdett égetni és csípni, természetesen a társaim jót röhögtek rajtam."

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Leó, aki ugyancsak a ValóVilágból érkezett, csak egy régebbi "kiadásból", már nem emlékezett rá, hogy neki mit eszeltek ki a srácok, de azon ő is jót szórakozott, hogy "Jerzy milyen komolyan vette a nyakon pörgetést" - idézte fel a próbatétel pillanatait. "Mi Atival és Bernáttal jót mosolyogtunk a bajszunk alatt a háttérben, ahogy szegény futott, biciklizett és a mocsárjárásban ügyeskedett.

Miután sikeresen teljesítette a neki szánt próbákat, Jerzy a strandfoci-pályán is bizonyíthatott: elsőre megmutatta, milyen egy igazi hálószaggató gól, aztán pár perc múlva bemutatta, hogy hogyan néz ki az az öngól, amit nem kellett volna bevinni.

Sokkal nehezebb homokban focizni, mint füvön. Az első lövésemet nagyon jól eltaláltam félpályáról, míg a másodiknál kissé szerencsétlenebbül értem a labdához" - magyarázta utólag, majd mentségére hozzátette: "nem ez miatt, hanem a büntetőkön maradt alul a csapatunk.

Az Oximix Médiaválogatott - a lányok elmondása szerint - „jóképű” válogatottként érkezett Zalakarosra. Nagy sikerük volt a strandfociban és a strandon is egyaránt, miközben gyerekként csúszdáztak, ugráltak, játszottak a vízben és a víz alatt.

A nap végén Katus Attila fogalmazta meg a legjobban: „Gyermekké váltunk újra egy napra legalább, amikor nem számított semmi, csak a móka, a víz és a foci.

Még több hír a hazai sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.