Feljelentést fontolgat a villa szépfiúja

Zsarolják Jerzyt: "Ha neked nem kellek, inkább meghalok!"

Könnyen lehet, hogy rendőri segítséget kell kérnie Jerzynek, miután egy női rajongója előbb csak nyílt ajánlatokkal, mostanra viszont már öngyilkossági fenyegetésekkel bombázza.

Ki az a barna szépség Jerzy mellett? képgaléria

2011.08.07 09:29ma.hu

Nem lát már más megoldást Jerzy, mint hogy a rendőrség segítségét kérje egy zaklatója miatt, aki már öngyilkossággal is megfenyegette őt. A ValóVilág4 szépfiúja nem szeretné, ha bárki halála is az ő lelkén száradna, ugyanakkor nem akar engedni a nyílt zsarolásnak sem.

"Minden egy ártatlan SMS-üzenettel kezdődött." - kezdte a beszámolóját az Új Ásznak. "A szóban forgó hölgy tájékoztatott róla, hogy ő az egyik legnagyobb rajongóm, és nem mellékesen szerelmes belém. Udvariasan megköszöntem az üzenetét, és írtam neki, hogy remélem, egyszer viszontláthatom az egyik fellépésemen" - mesélte az egykori villalakó.

Jerzy egy titokzatos barnával Hévízen (Fotó: FényPont Média - A galériához KATT a képre!)


Ám az üzenetek ezzel nem értek véget, sőt, a válasz valóságos SMS-lavinát indított el. A hölgy másnap percenként küldött újabb és újabb üzeneteket, melyben egyre elszántabban jelezte, hogy találkozni akar a fiúval. "Egyik este arra lettem figyelmes, hogy követnek. Biztos vagyok benne, hogy ugyanarról a nőről van szó, aki üzenget nekem." - folytatta a beszámolót a fiú.

A titokzatos nő pedig következő napon egy levelet hagyott Jerzy postaládájában, melyben közölte, hogy akár meghalni is képes lenne érte, mondván: ha az övé nem lehet, másé se akar lenni. A levélben azt állította, hogy évekkel ezelőtt már volt egy futó kalandjuk egymással, ami a szexet is magában foglalta, a mondatok viszont értelmetlenek és összefüggéstelenek voltak.

Az öngyilkossági fenyegetés azonban még a szépfiút is megijesztette, a bulvárlapnak elmondta, nem szeretné, ha miatta halna meg bárki. Nem csoda, hogy ezek után nem lát más megoldást, mint a hatóságokat értesíteni.

"Mivel folyamatosan dolgozom, nem tehetem meg, hogy eltűnjek az éterből és kikapcsoljam a telefonomat. Lecserélni a számomat nem érdemes, hiszen korábban is megtudta a nő az elérhetőségemet, nem hinném, hogy gondja lenne azzal, hogy ismét kiderítse." - magyarázza a szívtipró, miközben reménykedik abban, hogy összességében továbbra is megmarad rajongóival az a jó viszony, amit jelenleg sikerül fenntartania.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.