Laza, könnyed, mégis divatos holmik

Képek - Melyek a legkényelmesebb szerkók nyárra?

Milyen viselet a legmegfelelőbb nyáron, ha nem a parton süttetjük a hasunkat, vagy a vízben lubickolunk? Íme néhány divatos és könnyed ötlet.

Divat - Divatos, szellős öltözékek 2012 nyarára! képgaléria

2012.05.09 11:50ma.hu

Hogyan öltözzünk fel egy kellemes nyári hétvégéhez? A legcélszerűbb mindig könnyed, szellős holmit választani, és ha van esély esőre vagy szélre, magunkkal vinni egy egyszerűen hordozható pulcsit is.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: h&m

A nyári melegben nem célszerű a fekete ruhák viselete, hiszen így is elég izzasztó az idő, a fekete szín pedig magába szívja a napot.

Annál jobb választás a fehér, világos szürke, vagy a nem túl sötét kék szín, illetve bármelyik derűs árnyalat!

Sétára, kertbe, vízpartra ajánlottak az alábbi könnyed, egyszerűen felkapható és számos felsővel, alsóval variálható nyárias ruhadarabok.

A vászonból készült holmikat külön érdemes fontolóra venni, hiszen keresve sem találhatunk náluk szellősebb ruhákat a melegben (kivéve a bikinit, ugye, de azt mégsem vehetjük fel bárhova!).

Íme néhány laza modell, amelyek nemcsak csinosak, de biztosítják a megfelelő szellőzést is a bőrünknek: a szexis, átkötős ruha és a könnyű rövidnadrág elmaradhatatlan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.