Könnyed és elegáns egyben!

Szexi képek - Kényelmes és laza, de ami kilóg alóla...

Kényelmes, mégis elegáns darabok, sikkes részletekkel, kalapokkal és bizsukkal - a stílus magával ragadó, éppenséggel lazasága és eleganciája miatt.

Divat - Így öltözzünk kényelmesen és dögösen! képgaléria

2012.05.03 11:30ma.hu

A laza stílusú, kényelmes, vékony anyagból készült ruhákat kedvelő hölgyek különösen örülhetnek az új, 2012-es nyári trendnek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Parah

Ezek a holmik nem nyomnak, nem szorítanak sehol, könnyedek, fiatalosak és vagányak, az egyszerűen felkapható fajtából - de nem hiányoznak róluk az abszolút nőies részletek sem!

Egy-egy szatén részlet, egy fényes masni - a Parah kollekciója bátran kombinálható bájos kiegészítőkkel, így méretes virágdíszekkel, nagy, színes fülbevalókkal, karkötőkkel.

A könnyed, sportos ruhadarabokhoz csukott, fűzős cipő illik legjobban, de a parafatalpú szandálok is igen jól mutatnak hozzájuk.

Különleges megoldás a dupla női harisnya - kétféle színben -, és a ruhák alól kivillanó színes melltartók. Hogy ki meddig megy el, maga döntse el...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.