Íme a legdivatosabb és legizgibb fehérneműk!

Szexi képek - Bugyidivat: nem sokáig maradnának bekötve azok a masnik...

Frissítsük fel fehérnemű-arzenálunkat néhány szédítő darabbal az idei nyárra! A legtöbb férfi nem sokáig várna azok a helyes kis masnik kioldásával...

Divat - Izgató: micsoda bugyik és melltartók! képgaléria

2012.05.08 11:25ma.hu

Szeretnénk nyárra kicsit feldobni alsóruházatunkat? Ha valami igazán izgató újdonságra vágyunk, szerezzünk be pár darabot a legújabb, garantáltan vérforraló és egyben nagyon divatos fehérnemű-kollekciókból!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Besame

A 2012-es nyári fehérnemű kínálat bővelkedik az igazán nőies, formákat még előnyösebbé varázsoló, elképesztően izgalmas modellekben.

Különösen a tiszta csipke és áttetsző anyagok divatosak - a melltartót középen masnikkal díszítő változatok főleg beindítják a fantáziát - ha kioldhatók lennének, kevés férfi hagyná ki, hogy a legforróbb pillanatban kikösse őket!

Továbbra is népszerűek a háromszög formájú melltartók, amelyek oldalt kissé mélyebb betekintést engednek a keblekre, de a melleket megemelő, kosaras változatok is örök divatnak számítanak.

Ami a színeket illeti, a fekete alsónemű mindig ütős - idén ciklámennel, vörössel, kékkel kombinálva az igazi!

Megunhatatlan a fehér és a párducminta is. Vessük rájuk magunkat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.