Érdekes gondolatokat ébreszt ez a bútor...

Képek - Vigyázz, nehogy a fenekedbe nyaljon!

Meghökkentő ülőalkalmatosságokat árul egy lengyel cég. Mielőtt leülünk ezekre a székekre, megfordul egypár kínos gondolat a fejünkben!

Otthon - Beleülnénk ebbe a nyelves fotelbe? képgaléria

2012.05.08 15:56ma.hu

Vajon mi járhatott a lengyel tervezők fejében, amikor megalkották ezt a széket?

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: wamhouse.com

A kétségkívül modern, letisztult vonalvezetésű ülőalkalmatosság sokadik ránézésre is meghökkenti az embert. Meglehetősen érdekes gondolatokat ébreszt, azt hinnénk, ha ráülünk, belénknyal...

Hogy miért? A dizájnos, fekete-ezüst és piros fotel ülőrésze egy hatalmas nyelvet formáz. Aki helyet foglal a széken, a nyelv kellős közepébe ül.

A fura nevű Paszcza fotelről inkább egy ember jut eszünkbe, semmint egy bútor: olyan, akár a lihegő udvarló - buja ölébe rejti a beleülő vendéget. Izgalmas bútordarab, annyi bizonyos.

A "nyelves fotel" a lengyel WamHouse stúdió műve: egyszerű, elegáns és modern, mellette pedig igencsak pikáns.

A lenyűgöző, játékos alkotás feltehetően nem egy vendéglátós fantáziáját ragadja majd meg, de otthoni használatra is tökéletes, főleg ha van vér a pucánkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.