Íme a legfurcsább ülőalkalmatosságok

Meghökkentő fotók:...és ezeken ülni is lehet?

Nem kevés elképesztő ötlet létezik a világon - az emberek igen találékonyak tudnak lenni, ha arról van szó, mire lehet leülni....

Otthon - Leülnénk egy ilyen székre? képgaléria

2012.04.27 15:55ma.hu

Igazi áttörésnek számítanak, hiszen hasonlókat még sosem láttunk: a sci-fibe illő ülőalkalmatosságoktól kezdve az egyszerűnek tűnő, de meghökkentő megoldásokig nagy kínálat van furcsa székekből.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Szerte a világon találhatunk olyan ülőhelyeket, lakásban és köztéren is, amelyeket első ránézésre nehezen hiszünk el.

Némelyik egyenesen bizarr. Céljuk egyértelműen a meghökkentés, de nem nehéz megnevettetniük sem az embereket, akik örömmel próbálnak ki egy-egy ilyen darabot.

Van, amelyik egy üveg homokórára hasonlít, a másik egy papírból hajtogatott sótartóra, a harmadik egy magassarkú cipőre.

A piros ülőalkalmatosságról nem lehet eldönteni, hogy szék vagy asztal. A gyönyörű fekete bőr fotel hátuljából egy orrszarvú emelkedik ki. Lássuk a meghökkentő kínálatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.