Na, de mi tartja ezeket a köteteket?

Meglepő képek - Lebegő könyvespolcok a szobában!

Ideális ötlet annak, aki szereti a szokatlan megoldásokat - a vendégek garantáltan el fognak csodálkozni ennek a könyvespolcnak a láttán, azaz, nem láttán!

Otthon - Lebegő könyvek, láthatatlan polcokon! képgaléria

2012.04.17 15:53ma.hu

A könyvespolcok mindig jól mutatnak egy szobában, különösen, ha nem szokványos, hanem valamilyen rendhagyó polcról van szó.

Képekért KATT a képre! - Fotó: Umbra

Az egymás után sorakozó, színes kötetek feldobják a környezetet. Sokan legszívesebben csak a könyveket mutatnánk meg - már csak büszkeségből is, milyen csodás kötetekkel van tele a gyűjteményünk.

Nekik való igazán az Umbra "láthatatlan könyvespolca", amely lehetővé teszi, hogy az ember valóban csak a könyveket vegye észre - ami a falon tartja őket, azt ugyanis nem lehet látni!

A könnyednek tűnő kis alkalmatosság közel 7 kiló irodalmat bír el, és ne feledjük, egyetlen polc darab tartja ezt a sok könyvet, anélkül, hogy leszakadna.

Csupán a felrögzítésnek kell alaposnak lennie. Az egyszerű megoldásnak köszönhetően azonban az az illúziónk támad, hogy a kötetek nem a falon vannak, hanem lebegnek.

Néhány, egymás után felszerelt "láthatatlan polccal" pedig valóságos csodát hozhatunk létre a szoba falán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.