Új értelmet nyert fali tányérok

Képek - Meghökkentő megoldások a szobába

Egy átlagos szobából is lehet különlegeset csinálni, néhány első ránézésre meglepő technika segítségével - a lámpa például lóghat az ágyig...

Otthon - Meglepő megoldások a szoba falára! képgaléria

2012.04.25 15:55ma.hu

Egy meghökkentő megoldásokkal készült háló- vagy nappali szoba nemcsak a lakóját örvendezteti meg nap mint nap, hanem a vendégeket is elbűvöli.

Egy egyszerűen berendezett helyiséget is nagyon feldob egy-egy merész, meglepő részlet, lehet az bármi.

Az ágy mellett, vékony, függőleges csíkban kirakosgatott, kisméretű fényképek vagy képeslapok; egy átlagos, több búrából álló lámpa, ami majdnem az ágyig lóg; a régi, helyrepofozott könyvesszekrény és az ordítóan modern, színes műanyag bútorok keverése; "virágzó fal", hosszú, egymásba kapcsolódó élethű virágdíszekkel, ami az egész falat beborítja.

Ötletekért KATT a képre! - Fotó: stoffkontor-hamburg/mexx

A kis, sima fehér háromlábú székeknek új értelmet adhatunk színes borítással. Készülhet felirat a falra fából barkácsolt betűkkel.

Meglepő - és mulatságos - a konyhában elhelyezett, méretes fekete világítótest oldalára krétával írhatók fel a teendők. Igazi különlegesség a falhosszban felrakosgatott, tapéta-szerű hatást keltő régi fényképek.

A modern falon is maradhatnak fenn dísztányérok, de egész más mintázattal és összeállításban. A hatás nem marad el...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.