Modern, fehér kocka a régi házikók közt

Meghökkentő fotók: a ház, ami egyáltalán nem illik oda

A házsorba nem illő épületeken szinte mindig meghökkenünk - nos, léteznek valóban teljesen oda nem illő házak, amelyek egyszerűsége azonban mégis magával ragadó.

Otthon - A ház, ami nem oda való képgaléria

2012.05.04 15:55ma.hu

Van, aki nem fél másmilyennek lenni - és attól sem tart, hogy kinézik az otthona miatt. A svéd Elding Oscarson bevállalós volt: Townhouse nevű házát nem lehet nem észrevenni.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

A fehér, a konzervatív házak sorából teljesen kiemelkedő otthon kocka alakú és magas, üvegekkel borított épület, modernségével és egyszerűségével meghökkenti az arra járókat.

Mindemellett mégis olyan hatást kelt, mintha egy kis friss levegő áramlott volna a monoton környezetbe.

Egy macskaköves svéd utcában áll, és amilyen egyszerű külsőre, olyan meghitt és hangulatos a belső tere.

Az üvegablakokkal bőségesen ellátott épületben belül könyvespolcok halmaza található, a fehér külsőhöz pedig alkalmazkodik a világos, letisztult berendezés, fából készült bútorokkal.

A külső tehát csalóka - a modern, letisztult formák kedvelői azonban minden bizonnyal örömmel költöznének be egy ilyen otthonba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.