Jótékonykodik a szépség

Charlize Theron megszabadult a ruháitól

Árverésre bocsátotta ruháit Charlize Theron, a befolyt összeget saját AIDS-ellenes alapítványának utalják át.

2012.04.21 23:48UIP

Nem a szakadt rongyokat hajigálta ki gardróbjából: a kalapács alá kerülő darabok között található egy Versace kis fekete, amelyet egy díjátadón viselt, illetve egy bíbor Lanvin estélyi, amely a cannes-i filmfesztiválon takarta bájait.

A színésznő 2007-ben hozta létre alapítványát más sztárokkal együtt annak érdekében, hogy az afrikai gyerekek megfelelő oktatásban részesüljenek a HIV elleni védekezéssel kapcsolatban. Eddig több mint 50 ezer fiatal jutott hozzá a szükséges információkhoz.

Charlize Theront legközelebb gonosz királynőként láthatjuk a Hófehér és a vadászban, amely az ismert Grimm-mese akció-fantasy feldolgozása. (Snow White and the Huntsman - hazai bemutató: 2012. május 31.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.